Antipasti
-Verschillende Italiaanse vleeswaren en kazen.
Verschillende Italiaanse vleeswaren en kazen, burrata, gegrilde paprika en brood voor twee personen.
Verse buffelmozzarella uit Campania, tomaat en basilicum.
Gegrilde aubergine, courgette en paprika met knoflook, peterselie en olijfolie.
Rundercarpaccio met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Gerookte zalm, rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Kalfsvlees met tonijnsaus.
Gemengde salade.
Rucola, sla, cherrytomaatjes, komkommer, feta kaas, parmezaanse kaas, olijven en dressing.
* Alle Antipasti worden geserveerd met brood
Pasta
-Verse pasta gevuld met peer en kaas in een romige saus van gorgonzola en walnoten.
Met originele bolognesesaus.
Met zeevruchten: gamba’s, mosselen en inktvis.
Verse ravioli gevuld met ricottakaas en spinazie in een roomsaus.
Verse pasta met pikante salami, champignons, paprika, olijven en ricottakaas in tomatensaus.
Verse pasta in een tomatensaus met groenten.
Verse pasta met tonijn en olijven in tomatensaus.
Pasta met spek, ei en parmezaanse kaas.
Pasta met gerookte zalm en roomsaus.
Penne met pikante tomatensaus.
Ravioli paddenstoelen met truffelroomsaus.
Vlees & Vis
-Kogel lapjes met gorgonzolasaus.
Kogel lapjes bedekt met plakjes rauwe ham (prosciutto crudo) en salie, nagesmoord in witte wijn.
Kogel lapjes in champignonroomsaus.
Kogel lapjes in witte wijnsaus.
Kogel lapjes in Marsalasaus (een italiaanse versterkte wijn).
Zalmfilet in witte wijnsaus.
Zwaardvis in salmorigliosaus (citroen, peterselie, azijn, knoflook en oregano).
* Alle vlees- en visgerechten worden geserveerd met brood.
Pizza
-Tomatensaus, mozzarella en basilicum.
Tomatensaus, mozzarella en pikante salami uit Calabrië.
Tomatensaus, mozzarella, ansjovis en oregano.
Tomatensaus, mozzarella, taleggio, gorgonzola, auricchio en parmiggiano.
Tomatensaus, mozzarella, rucola, cherrytomaten, parmezaanse kaas en parmaham.
Tomatensaus, mozzarella, ham en champignons.
Tomatensaus, mozzarella, ham, champignons, artisjokken, kappertjes en olijven.
Buffelmozzarella, cherrytomaten en basilicum.
Tomatensaus, mozzarella en ham.
Tomatensaus, knoflook en oregano.
Tomatensaus, mozzarella, tonijn en ui.
Tomatensaus, mozzarella, aubergine, ui, champignons en artisjokken.
Tomatensaus, mozzarella en salami.
Tomatensaus, mozzarella, spek, ei en ui.
Tomatensaus, mozzarella, salami, ham, olijven en artisjokken.
Mozzarella, ricottakaas en salami uit Napoli.
Tomatensaus, mozzarella, knoflook en zeevruchten
Tomatensaus, mozzarella, champignons
Desserts
- Citroentaart.Onze specialiteit.
Chocoladetruffelijs.
Witte chocoladetruffelijs.
Specialiteit uit Sicilia van pistache en vanilleijs met gekonfijt fruit.
Caffetteria
-Caffe Speciali
-Espresso, Jameson en slagroom.
Espresso, Amaretto di Saronno en slagroom.
Espresso, Licor 43 en slagroom.
Espresso, Grand Marnier en slagroom.
Espresso, Cointreau, Tia Maria en slagroom.
Liquori
-Selezione Grappe
-Aperitivi & cocktail
-Sprankelende mix van Aperol, Prosecco en bruiswater.
Hét italiaanse alcoholvrije aperitief met een bite!
Limoncello van frisse Zuid-Italiaanse citroenen, Prosecco en veel ijs.
Campari, premium tonic, veel ijs en een partje limoen.
Bulldog gin, premium tonic, veel ijs en een partje limoen.
Campari, Gin Martini rosso.
Jus d’orange, Prosecco.
Perzikensap, Prosecco.